MENU
Головна » Архів матеріалів

Гуртківці НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» разом з керівниками Шемелею М.А. та Андрієвським В.В. 2 лютого 2018 року відвідали  науково-демонстраційний освітній Центр науки м.Тернополя, який  об’єднав ІТ-музей та міні-лабораторії  фізики, хімії і біології.

    Школярі оглянули близько 30 різних унікальних наукових установок та експонатів, музей інформаційних технологій,  ознайомилися з наповненням наукових стендів, які розмістилися на площі майже 620 квадратних метрів.

   Учні стали учасниками науково-просвітницьких читань «День народження Івана Пулюя», що проводились в рамках ювілейних заходів, присвячених видатному українському фізику та електротехніку Іванові Пулюю. 

&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 264 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 05.02.2018 | Коментарі (0)

31 січня 2018 року на базі НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" відбувся тренінг з використання мультимедійної дошки. Для проведення заходу було запрошено методиста Тернопільського комунального методичного центру науково освітніх інновацій та моніторингу Нападій Тетяну Степанівну. 

У тренінгу прийняли участь 63 педагоги закладів освіти Байковецької сільської ради. Після тренінгу усі учасники отримали сертифікати.

Переглядів: 252 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 02.02.2018 | Коментарі (0)

16-17 січня учні закладів освіти громади їздили у м. Тернопіль, щоб побачити найбільшу шопку в Україні, яка знаходиться у церкві св. Петра, що на вул. Володимира Великого. Шопка виконана у формі діорамної конструкції, в центрі якої фігурки Йосифа, Марії та Дитятка-Ісуса. Макети будинків і храмів, панорамний пейзаж гірського селища, фігурки ангелів, людей і тварин, живі та штучні рослини. У шопці чимало рухомих конструкцій: дзвонить у дзвін св. Франциск, почергово виходять із імпровізованого храму св. Володимир, рівноап. княгиня Ольга, митрополити Йосиф Сліпий та Андрей Шептицький, ченці-францискани, ангели рухають крилами, грають на музичних інструментах, царі та пастушки припадають до дитятка-Ісуса, віл та ослик в покорі хитають головами, гірськими дорогами їздить потяг, плавають кораблі. Цьогоріч з'явилися і нові персонажі: пекарі, які місять тісто та палять в печі, коваль, що вдаряє молотом по ковадлу, кравець, котрий шиє на машинці, а також ковчег Ноя, з якого виходять ... Читати далі »

Переглядів: 253 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)

"Добра і з милосердним серцем людина
- це одна із лісових квіток, 
посіяних Богом по світу"
Джовані Мартінетті.

Сьогодні перед педагогами освітнього процесу стоїть нелегке завдання: як навчити дітей бути добрими, людяними у нашому бурхливому світі, де часто нав’язуються принципи споживання й антиморалі, як виховати їх справжніми людьми. Кожен навчальний заклад шукає свої шляхи вирішення цього нелегкого завдання. Вчителі, учні та батьки НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" переконані, що залучення дітей та учнівської молоді до благодійної діяльності є найдієвішим елементом виховної роботи, який особливо необхідний нашим дітям у сучасному суспільстві.
29 грудня в рамках проведення акції "Подаруй краплику доброти дитині - сироті", заступником директора з виховної роботи Процик М.П., педагогом - організатором Заполух Т.М. та лідерами учнівського самоврядування було організовано поїздку учнів НВК в Тернопільський обла ... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)

З нагоди новорічно - різдвяних свят в рамках реалізації проекту " Дай же Боже в добрий час, щоб добро гостило у вас" учні НВК "Лозівська ЗОШ l- lll ст. - ДНЗ" 15 січня завітали до керівників та працівників Байковецької ОТГ з колядками, щедрівками та віншуваннями. Побажали у Новому 2018 році усім міцного здоров'я, добробуту, благополуччя і Божої благодаті.

Учнівський, педагогічний та батьківський колективи щиро вдячні сільському голові Байковецької ОТГ Кулику А. Р., першому заступнику Думі М. А., та заступнику сіл ... Читати далі »

Переглядів: 309 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 16.01.2018 | Коментарі (0)

З метою популяризації фізичної науки серед учнівської молоді, формування зацікавленості дітей  до вивчення фізики, орієнтації випускників шкіл на вступ до ВНЗ на спеціальності фізико-технічного спрямування 11 січня 2018 року на базі опорного кабінету фізики НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» був проведений ІІ Різдвяний турнір Фестивалю фізичного експерименту. У конкурсній програмі фестивалю взяли участь 11 учнів з різних регіонів Тернопільської області. Обласний Фестиваль-конкурс об’єднав у стінах Лозівської школи небайдужих до цієї науки людей: вчителів шкіл області, їх вихованців, викладачів вузів, керівництва відділу освіти Байковецької ОТГ, представників громадськості.

   Учасники конкурсу вразили журі своїми експериментальними уміннями та здивували неймовірними експериментами, які можна переглянути за посиланнями:
 

... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 15.01.2018 | Коментарі (0)

04 січня 2018 року в приміщенні відділу освіти відбулося чергове засідання колегії відділу освіти. У зібранні взяли участь заступник сільського голови Пулька В. В., члени колегії, адміністрація закладів освіти, працівники відділу  На засідання колегії розглянуто п’ять питань. Першим доповідачем був методист з навчальних дисциплін Носко О. О., який ознайомив присутніх із станом дотримання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, звернув увагу на першочергові завдання та проблеми щодо виконання норм цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, які виникли у кожному закладі освіти, запропонував план-графік їх усунення.

Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін розповіла завідувач методичного кабінету Загнибіда Н.М., а ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 11.01.2018 | Коментарі (0)

29 грудня було відкрите оновлене приміщення відділу освіти Байковецької сільської ради. На святі були присутні сільський голова Анатолій Кулик, заступники сільського голови Микола Дума і Віктор Пулька, настоятель церкви Пресвятої Трійці с. Шляхтинці о. Мирон Сачик, старости населених пунктів громади, адміністрація та педагогічні працівники навчальних закладів, учні НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. імені О. Г. Барвінського-ДНЗ», голова профспілки працівників освіти Тернопільського району Ігор Ракочий, керівництво відділу освіти Великогаївської громади, а також керівництво та працівники відділів Байковецької сільської ради.

Маленькі посівальники зі Шляхтинець засіяли присутніх добірним зерном, побажали усіляких гараздів у Ново ... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 02.01.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 29 30 »

uCoz