MENU
Головна » 2018 » Січень » 11 » Колегія відділу освіти
17:11
Колегія відділу освіти

04 січня 2018 року в приміщенні відділу освіти відбулося чергове засідання колегії відділу освіти. У зібранні взяли участь заступник сільського голови Пулька В. В., члени колегії, адміністрація закладів освіти, працівники відділу  На засідання колегії розглянуто п’ять питань. Першим доповідачем був методист з навчальних дисциплін Носко О. О., який ознайомив присутніх із станом дотримання вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, звернув увагу на першочергові завдання та проблеми щодо виконання норм цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, які виникли у кожному закладі освіти, запропонував план-графік їх усунення.

Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін розповіла завідувач методичного кабінету Загнибіда Н.М., а також відзначила здобутки школярів громади, висунула пропозиції щодо покращення стану роботи з обдарованими дітьми у закладах освіти Байковецької громади.

Про результати моніторингу дотримання вимог державного стандарту  повної загальної середньої освіти щодо викладання української мови і літератури проінформувала методист Задорожна О.М., висвітлила здобутки наших педагогів та їхніх вихованців, акцентувала на проблемах, які потребують вирішення.

Підсумки моніторингу гурткової роботи за І семестр 2017/2018 н.р. висвітлила завідувач методичного кабінету Загнибіда Н.М. Члени колегії обговорили можливості зміцнення матеріально-технічної бази гуртків, питання охоплення гуртковою роботою усіх охочих учнів, перспективу довозу учнів із філій  до опорної школи для занять у гуртках.

Із планом роботи відділу освіти на 2018 р. присутніх ознайомила  начальник відділу освіти Коршняк В.В. Цей документ розміщено в єдиному освітньому середовищі і члени колегії, а також адміністрація закладів освіти можуть вносити свої пропозиції до нього до 16 січня 2018 року. Насамкінець В. В. Коршняк привітала присутніх із різдвяно-новорічними святами, побажала миру, злагоди, достатку та Божого благословення.

 

Переглядів: 292 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz