MENU
Головна » 2018 » Січень » 15 » Різдвяний етап обласного Фестивалю фізичного експерименту-2018
11:00
Різдвяний етап обласного Фестивалю фізичного експерименту-2018

З метою популяризації фізичної науки серед учнівської молоді, формування зацікавленості дітей  до вивчення фізики, орієнтації випускників шкіл на вступ до ВНЗ на спеціальності фізико-технічного спрямування 11 січня 2018 року на базі опорного кабінету фізики НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» був проведений ІІ Різдвяний турнір Фестивалю фізичного експерименту. У конкурсній програмі фестивалю взяли участь 11 учнів з різних регіонів Тернопільської області. Обласний Фестиваль-конкурс об’єднав у стінах Лозівської школи небайдужих до цієї науки людей: вчителів шкіл області, їх вихованців, викладачів вузів, керівництва відділу освіти Байковецької ОТГ, представників громадськості.

   Учасники конкурсу вразили журі своїми експериментальними уміннями та здивували неймовірними експериментами, які можна переглянути за посиланнями:
 

 

Магнітна гармата

 

Лимонне джерело струму

   Врахувавши відповіді учасників Фестивалю-конкурсу журі відібрало три кандидатури- Бутрин Устим (НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»), Українець Дмитро (Тернопільський технічний ліцей) і Хомишин Олександра (Тернопільська  ЗОШ № 3 ), які розіграли І-ІІІ місця і Суперкубок обласного Фестивалю фізичного експерименту.

   Щоб виявити найсильнішого учням запропонували продемонструвати свої знання з механіки і електрики, пояснивши експерименти запропоновані журі.

Самонавідний робот

   Супер-кубок і перше місце завоювала Хомишин Олександра , ІІ місце посів Бутрин Устим, ІІІ місце отримав Українець Дмитро. Дипломи учасників фестивалю отримали усі решта конкурсантів.

   Підсумовуючи Фестиваль-конкурс начальник відділу освіти Байковецької ОТГ В.В.Коршняк подякувала організаторам заходу і учасникам конкурсу за хороші експерименти і привітала присутніх з Новим роком, Йорданом та побажала взаєморозуміння, поваги одне до одного і міцного здоров’я.

 

Переглядів: 248 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz