MENU
Головна » 2018 » Березень » 29

         29 березня 2018 року на базі НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»   проведено семінар вчителів фізичної культури, Захисту Вітчизни та основ здоров’я  Байковецької ОТГ, на якому розглянуто питання:

1. Про підготовку та проведення І етапу (в об’єднаній територіальній громаді)  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

2. Про підготовку та проведення квесту «Молодь обирає здоров’я», приуроченого 100-річчю створення Товариства Червоного Хреста України.

3. Перша допомога при надзвичайних ситуаціях. Відпрацювання навичок надання першої медичної допомоги.

       Метою семінару було: популяризувати дитяч ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 29.03.2018 | Коментарі (0)

Соціальна компетентність - здатність до співробітництва в групі та команді, мобільність, уміння адаптуватись і визначати особисті цілі та виконувати різні ролі й функції в колективі, планувати, розробляти й реалізовувати соціальні проекти індивідуальних і колективних дій; уміння визначати й реалізовувати мету комунікації в залежності від обставин; підтримувати взаємини; розв’язувати проблеми в різних життєвих ситуаціях.

 

24 березня на базі НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім. О. Г. Барвінського – ДНЗ» відбулося планове засідання методичного об’єднання педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти нашої громади. 

... Читати далі »
Переглядів: 339 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 29.03.2018 | Коментарі (0)

23 березня 2018 року на базі НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» відбувся І міжшкільний етап ХVII Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім», у якому взяли участь 4 команди: із НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», зі Стегниківської та Дубовецької філій опорного закладу освіти та з Байковецької ЗОШ І-ІІ ст. Конкурс сприяв формуванню екологічної культури та творчих здібностей учнівської молоді, поширенню кращого педагогічного досвіду щодо організації еколого-просвітницької роботи з учнями закладів загальної середньої освіти громади, виявленню і поширенню нетрадиційних форм, методів і моделей роботи з пропаганди екологічних знань, активізації екологічного руху.

Колективи-учасники підготували ілюстративний матеріал до виступів: буклети, листівки, плакати, малюнки, фотографії, відеоматеріали про свою природоохоронну діяльність. Доповненням до виступів стали мультимедійні презентації, створені кер ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 29.03.2018 | Коментарі (0)

21 березня 2018 року Тренінговий Центр «Сертифіковані українські технології освіти» на базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка проводив семінар-тренінг на тему: «Розвиток творчої уяви дітей старшого дошкільного віку».

Тренер: Карабаєва Ірина

Кандидат психологічних наук; старший науковий співробітник лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України; автор програмового та навчально-методичного забезпеченн ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 29.03.2018 | Коментарі (0)

27.03.2018р. у закладах освіти громади пройшли засідання атестаційних комісій, які приймали рішення щодо результатів атестації педагогічних працівників. Керівниками закладів освіти були зачитані характеристики діяльності педагогічних працівників у міжатестаційний період,  які включали комплексну оцінку професійної діяльності,  творчі та організаторські здібності, компетентність, морально-психологічні якості, дані про участь у методичній роботі. 
     Під час атестаційного періоду в закладах освіти були створені всі умови для успішного проведення атестацій, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення.  

  Атестація пройшла без скарг і порушень, дала змогу виявити сильні та слабкі сторони в роботі педагогів, внесла певні корективи в професійну діяльність педагогів.

Загалом підлягали атестації – 20  педагогічних працівникі ... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 29.03.2018 | Коментарі (0)

uCoz