MENU
Головна » 2018 » Квітень » 16 » Змагання дружин юних пожежних району
14:59
Змагання дружин юних пожежних району

З метою формування в учнів  закладів загальної середньої освіти  навичок безпечної поведінки в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, розвитку і прояву особистих творчих здібностей дітей та підлітків, популяризації пожежно-прикладного спорту, здорового й активного способу життя 13 квітня 2018 року на базі Великоглибочецької ЗОШ І-ІІІ ст. імені Ярослава Стецька проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Від Байковецької ОТГ участь у фестивалі взяла дружина юних пожежних НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ».

Виступ нашої дружини порушив актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки населення, дій у різних надзвичайних ситуаціях. Школярі  в літературно-художній та музично-танцювальній формі розповідали глядачам, як діяти під час виникнення різних надзвичайних ситуацій, складали пам’ятки безпеки, пропагували здоровий спосіб життя, необхідність дотримання правил безпеки життєдіяльності.

Капітан нашої команди Крет Віталій  успішно вирішив 10 теоретичних питань на тематику безпечної поведінки.

        У цікавій та захоплюючій боротьбі юні пожежні НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» здобули «срібло», переможцями стали господарі змагань.

       Виступ наших учасників високо оцінили члени журі, наголошуючи на креативності та харизматичності учасників, яких, завдяки старанням та внутрішньому запалу, чекає ще не одна перемога у різних змаганнях.

        Вітаємо школярів (Крета Віталія, Бутрина Устима, Воробель Яну, Гриньків Тетяну, Кубрак Аліну, Солонинку Павла) та їхніх наставників (Марію Петрівну Процик, Тетяну Михайлівну Заполух, Андрія Ярославовича Кулинича, Світлану Петрівну Ягнійчук) з успішним виступом і бажаємо їм чергових майбутніх перемог.

Переглядів: 244 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz