MENU
Головна » 2019 » Квітень » 8 » Вітаємо з перемогою!
15:36
Вітаємо з перемогою!

Щороку учні закладів освіти громади беруть участь у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Для когось випробування закінчуються на І (шкільному) етапі, а хтось покоряє вершини конкурсної таблиці своїм чуттям мови, знаннями та креативністю. Так, Заяць Тетяна, учениця 6 класу навчально-виховного комплексу «Лозівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» гідно пройшла усі сходинки цього інтелектуального змагання: була кращою серед однокласників, першою серед шестикласників Тернопільського району та третьою серед ровесників Тернопільської області. Дівчинка брала участь і у всеукраїнському етапі Конкурсу. Відповідно до наказу Міністерства освіти № 418 від 01.04.2019 р. «Про нагородження переможців ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» Заяць Тетяна Романівна виборола друге місце серед шестикласників з усієї України. 

До конкурсу дівчинку готувала учитель української мови і літератури Стасюк Надія Василівна, вона ж і підтримувала конкурсантку на всіх етапах випробування.

Щиро вітаємо Тетяну Заяць, її батьків та педагогів, бажаємо міцного здоров’я, невичерпного ентузіазму, багато нових звершень!

Переглядів: 611 | Додав: zadorozhnaoleks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 sergiyoleksandrovich67 • 07:39, 09.04.2019
Молодець так тримати
avatar

uCoz