MENU
Головна » 2018 » Жовтень » 31 » Використання інтерактивної дошки в освітньому процесі молодших школярів
17:44
Використання інтерактивної дошки в освітньому процесі молодших школярів

31.10.2018 р. на базі комунального закладу навчально-виховного комплексу «Лозівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» проведено  практичне заняття для учителів початкових класів за темою «Використання інтерактивної дошки в освітньому процесі молодших школярів».   Учителі інформатики закладів освіти громади представили алгоритми роботи з інтерактивною дошкою, використовуючи широкий діапазон засобів візуалізації.  З метою уникнення технічних колапсів для педагогів, що працюють з молодшими школярами  інформатики  під керівництвом головного спеціаліста відділу освіти В. Шафрана створили методичний посібник,  у якому описані покрокові інструкції з використання інтерактивної дошки в освітньому процесі.

Ознайомитися з посібником можна за посиланням.

Упродовж осінніх канікул у кожному закладі освіти відбудуться практичні заняття на яких вчителі початкових класів зможуть закріпити набуті навички, відпрацювати їх учителями інформатики. Результати роботи будуть розміщені у спільному інформаційному середовищі та обговорені колегами.

 У другій частині заходу Загнибіда Н.М.  завідувач методичним кабінетом, ознайомила присутніх із актуальними тенденціями Нової української школи, вимогами щодо оцінювання навчальних досягнень учнів першого класу, перспективами методичної роботи з учителями початкових класів.

Переглядів: 248 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz