MENU
Головна » 2019 » Березень » 14 » Виховуємо патріотів України
16:03
Виховуємо патріотів України

В час, коли продовжується героїчна боротьба українського народу з російсько-терористичними військами на Сході нашої країни, значно зростає роль військової підготовки учнівської молоді.

На уроках з предмету «Захист Вітчизни», курсу за вибором «Захисник України» учні здобувають знання, вміння та навички, які визначатимуть рівень спроможності виконання ними конституційного обов’язку громадян України із захисту Вітчизни.

        12 березня 2019 року з метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виховання поваги до професії військових, формування практичних умінь та навичок відділом освіти Байковецької сільської ради для учнів НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» організовано екскурсію у військову частину А3215 міста Тернополя. Рій імені Івана Богуна цього закладу освіти у 2018 році  в обласній тереновій грі для дітей та молоді «Легенда УПА»  виборов перше місце.

        Воїни артилерійської бригади героїчно боронять рідну землю на Сході України, демонструють приклади мужності і самопожертви, 14 відважних і нескорених воїнів за час війни віддали своє життя за Україну.

         Гостей  радо зустріла начальник клубу артилерійської бригади, молодший лейтенант Шкугра Юлія Володимирівна, яка провела цікаву екскурсію.

       Юлія Володимирівна ознайомила учнів та їхніх наставників з історією частини, зразками озброєння, технікою та приладами, які перебувають на озброєнні військової частини та використовуються під час виконання службово-бойових завдань.

        Екскурсанти відвідали Студію бойової слави артилерійської бригади, експонати якої продемонстрували бойові заслуги військової частини. Учні та вчителі дізналися про будні військовослужбовців, які беруть участь в Операції об’єднаних сил. Бажаючі мали змогу одягнути бронежилет, каску, потримати в руках зброю та уявили себе в ролі солдатів, що залишило особливі спогади в  юнаків та дівчат.

           На всі свої запитання школярі отримали вичерпні відповіді.

       Школярі пройнялися глибокою пошаною та повагою до людей, які виконують складну та відповідальну місію захисника України. Учні ще раз переконалися в тому, що український солдат є справжнім патріотом своєї Батьківщини, а професія військового престижна та цікава.

       Учні та педагоги Байковецької ОТГ висловлюють  щиру подяку керівництву військової частини, начальнику клубу Шкугрі Ю.В. за цікаву екскурсію, котра запам’ятається всім  надовго!

Переглядів: 270 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz