MENU
Головна » 2018 » Лютий » 6 » VІ форум з інноваційних та інформаційних технологій «Трускавець – 2018»
12:35
VІ форум з інноваційних та інформаційних технологій «Трускавець – 2018»

Учасники VІ форум з інноваційних та інформаційних технологій

З 28 січня по 3 лютого у Трускавці відбувся VІ форум з інноваційних та інформаційних технологій «Трускавець – 2018», який організовано відповідно до програми Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України», за сприяння управління освіти і науки Львова, відділу освіти і міського голови Трускавця, Центру інноваційної освіти «Про.Світ.». Тема Форуму «Використання нових інноваційних та інформаційних технологій у розбудові сучасної української школи на базі основних положень Закону України «Про освіту».

  На форум прибули учасників із 19 областей України і м. Києва: керівники органів управлінь освіти, закладів освіти, методисти та учителі, а також делегація освітянської громадської організації з Польщі.

   Від відділу освіти Байковецької сільської ради у форумі приймали участь начальник відділу освіти Коршняк Віра Василівна та завідувач методичним кабінетом Загнибіда Наталія Михайлівна.

Протягом роботи форуму його учасники брали участь у науково-практичній конференції «Використання нових інноваційних та інформаційних технологій у розбудові сучасної української школи на базі основних положень Закону України «Про освіту»; у практичних заняттях: впровадження бізнес – інструментів в діяльність закладів освіти; впровадження методик розвиваючого навчання; впровадження базових стандартів НУШ початкових класів; використання хмарних сервісів Офісу 365 в навчальному процесі; ознайомилися із впровадження проекту «Школа 3.0» в середніх школах Львова Центром інноваційної освіти «Про.Світ.». Було організовано цікаву культурну програму: екскурсію до фортеці «Тустань», незабутній вечір «В колі друзів» в «Бойківській світлиці», екскурсію середньовічним Львовом, відвідування Львівського театру опери та балету.

Усі учасники форуму по завершенню роботи отримали сертифікати.

Саме такі зустрічі справді дають можливість отримати нові знання та вміння щодо подальшого розвитку освіти, поділитися здобутками, напрацюваннями, ідеями в освітній практиці.

Український Католицький Університет

Практичне заняття НУШ

Вручення сертифікатів учасникам із Поділля

Український Католицький Університет

 Екскурсія в "Тустань"

Переглядів: 250 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz