MENU
Головна » 2017 » Березень » 20 » Учні шкіл Байковецької ОТГ взяли участь у весняному етапі Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»
15:33
Учні шкіл Байковецької ОТГ взяли участь у весняному етапі Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру»

Відповідно до повноважень, делегованих Міжнародною асоціацією «KANGOUROU SANS FRONTIERES» («Кенгуру без кордонів»), що працює під егідою ЮНЕСКО, та на виконання наказу МОНмолодьспорту №552 від 07.05.2012 р. «Про затвердження Положення про Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру», Листа МОН №1/9-427 від 10.08.2016р. в Україні конкурс «Кенгуру» проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм-інтернатом при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.

16 березня 2017 року у всіх школах Байковецької ОТГ пройшов весняний етап Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», який проведено в усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової групи.

Вчителі математики Іванко Т.М., Бучок О.С., Ільків Г.Р., Погнерибко А.В., Прус Б.М., Скоробогата О.Г., Юрчак М.М. – координатори конкурсу в своїх навчальних закладах з метою підвищення ефективності навчання математики активно залучають школярів до участі в конкурсі, формують творче мислення учнів, стимулюють особистісний розвиток школярів.

Результати конкурсу, отримані шляхом обробки бланків відповідей учасників, будуть оприлюднені не пізніше, ніж через вісім тижнів після його проведення, на сайті: www.kangaroo.com.ua.

Висловлюємо впевненість, що офіційні результати наших учнів в Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру-2017» виявлять правильність, логічність, обґрунтованість, цілісність їхніх відповідей, підтвердять якість знань, розвиток математичної компетентності, належний рівень в регіональному та Всеукраїнському рейтингах.

 

 

Переглядів: 304 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz