MENU
Головна » 2019 » Листопад » 4 » Свято Осені у Дубовецькій філії НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"
16:05
Свято Осені у Дубовецькій філії НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"

 

… Осінь на узліссі

Фарби розбавляла,

Пензликом легенько

Листя фарбувала.

 

Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. Усадочку «Пізнайко» Дубовецької філії НВК «Лозівська ЗОШ I-III ст. – ДНЗ» стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно пройшло 31 жовтня і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою всіх присутніх у прикрашеній з любов’ю залі.

Вихователі та музичний керівник зуміли створити неповторну атмосферу свята та поринути разом зі своїми вихованцями в неповторний осінній колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності, а педагоги свою майстерність по підготовці дітей до свята, передати настрій осінньої пори, коли природа готується до зими.

Під слова пісень та віршів, під відповідний музичний супровід діти поринули у чарівну осінню атмосферу. Діти старанно виконували ролі у інсценівках, показуючи присутнім свої здібності і таланти; під час розігрування казки емоційно підтримували героїв.

Хлопчики та дівчатка, одягнені у костюми, завзято танцювали з листочками, та парасольками, співали пісні, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят, а на завершення вона усіх почастувала своїми дарами - смачними яблуками.

Діти та присутні в залі отримали справжню насолоду від осіннього свята.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 227 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz