MENU
Головна » 2021 » Травень » 12 » Школярі Байковецької ТГ стали учасниками Всеукраїнського проєкту "Мішечок"
15:39
Школярі Байковецької ТГ стали учасниками Всеукраїнського проєкту "Мішечок"
Учні НВК «Романовоселівська ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок» Байковецької сільської ради серед учасників ІІ Всеукраїнського проєкту "Мішечок". 
 Здобувачі освіти виготовляли торбинки, розмальовували їх, прикрашали аплікаціями, вирізками, орнаментами, створюючи справжні витвори мистецтва. Старші шили торбинки самостійно та з допомогою вчителів, меншим допомагали батьки. 

 

 


Координаторка проєкту в закладі освіти Наталія Михайлівна Мацишин сприяла розвитку у дітей соціальної активності та еко відповідальності. 

104 мішечки пошиті учнями НВК «Романовоселівська ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок» Байковецької сільської ради перетворилися в справжній хіт весни.

Проєкт організував Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» за сприяння Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти, Національного еколого-натуралістичного центру та за підтримки. Генеральним партнером ініціативи виступила компанія PepsiCo Україна.

Саме розуміння екологічних проблем суспільства дітьми та вчителями, їх активність поширює ідею відмови від пластикових пакетів, які не можуть відправлятися на перероблення та лежать на звалищах від 100 до 500 років залежно від типу та прагнення стати частиною руху з поширення доступних екологічних рішень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 145 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz