MENU
Головна » 2016 » Грудень » 28 » Родинне свято «Козацька родинна від батька до сина»
10:42
Родинне свято «Козацька родинна від батька до сина»

29 листопада 2016 року у дошкільному навчальному закладі ясла – садку с. Байківці відбулося перше в історії закладу Родинне свято «Козацька родинна від батька до сина». Присвячене народним традиціям та символіці нашої країни. Участь у святі брали не лише діти але і їх батьки.

Розпочалося святкування з державного гімну, який виконали вихованці старшої групи ДНЗ «Метелик». Метою свята було, піднесення національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку, формування поваги до своїх звичаїв та шани та національних символів.

Почесними гостями свята були начальник відділу освіти Байковецької сільської ради Коршняк Віра Василівна та заступник заступник Байковецького сільського голови з гуманітарних питань Віктор Володимирович Пулька, які водночас виконали роль господаря і господині великого роду українців.

З привітальним словом вони звернулися до всіх присутніх, раділи з того що педагогічний колектив дошкільного навчального закладу прищеплює любов і повагу до традицій і звичаїв українського народу, шану до українських народних символів.

У ході свята батьки брали активну участь у конкурсах і долали разом із своїми дітьми.

Закінчилося свято спільною піснею «Українська родинна»

Переглядів: 381 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz