MENU
Головна » 2020 » Січень » 14 » Презентація роботи гуртків закладів освіти Байковецької сільської ради
15:30
Презентація роботи гуртків закладів освіти Байковецької сільської ради

Відповідно до річного плану роботи методичного кабінету відділу освіти Байковецької сільської ради 11 січня 2020 року в приміщенні НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ДНЗ» відбулася презентація гуртків, що функціонують в закладах освіти нашої ОТГ.

На захід прибули сільський голова п. Анатолій КУЛИК, працівники відділу освіти, директори шкіл та їхні заступники, зацікавлені педагоги.

 Представлений керівниками гуртків досвід був позитивно оцінений присутніми і викликав жваве обговорення. В результаті дискусії, усі прийшли до спільної думки, що така практика ведення позакласної і позашкільної роботи має бути продовжена. До неї потрібно залучати якомога більше нинішніх здобувачів освіти, урізноманітнювати та осучаснювати її зміст, адже, як і навчальна діяльність, це є серйозним фактором впливу і на загальний розвиток особистості,  і на її успішну самореалізацію в майбутньому.

Сільська рада, з свого боку, готова усіляко підтримувати креативну молодь, створювати умови та покращувати матеріально-технічне забезпечення осередків позакласної та позашкільної роботи в закладах освіти.

Переглядів: 229 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz