MENU
Головна » 2018 » Травень » 24 » Перемога у змаганнях із спортивного туризму
14:35
Перемога у змаганнях із спортивного туризму

Спортивний туризм – це  вид туристсько-спортивної діяльності, який має за мету спортивне удосконалення в подоланні природних перешкод. Для досягнення цієї мети необхідний  комплекс знань, умінь і навичок, фізична підготовленість, потрібні для безпечного пересування людини по місцевості.

22 травня 2018 року в смт. Великі Бірки (урочище Казарми) відбулися районні змагання із спортивного туризму.

         В змаганнях взяли участь наші команди із НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ», НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім.О.Г.Барвінського-ДНЗ» та Байковецької ЗОШ І-ІІ ст.

Напруженість та запекла боротьба не вщухали протягом усіх змагань, кожна команда і кожен учасник робили усе можливе, аби зійти на п’єдестал пошани.

В загальному заліку команда НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» здобула переможне перше місце серед шкіл І-ІІІ ступенів.

       Чемпіонами стали: Рудий Михайло (11 клас), Крет Віталій (10 клас), Неділько Арсен (9 клас), Крет Юлія (9 клас), Гриньків Тетяна (9 клас), Бутрин Устим (8 клас).

Команда НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім.О.Г.Барвінського-ДНЗ» зайняла друге місце серед шкіл І-ІІ ступенів.

       Срібло здобули:Кулініч Ілона (8 клас), Бербец Віта (8 клас), Сачик Василина (7 клас), Скорик Христина (7 клас), Кужда Тетяна (9 клас), Чоловічок Інна (6 клас), Кавінський Дмитро (9 клас), Гоцко Вадим (7 клас).

Кавінський Дмитро також зайняв ІІ місце в конкурсі «Навісна переправа», Чоловічок Інна і Гоцко Вадим – ІІІ місце в конкурсі «В’язання вузлів».

 

      Учні Байковецької ЗОШ І-ІІ ст. Касарда Аліна і Коваль Максим перемогли у конкурсі «В’язання вузлів», Савка Роман – в конкурсі  «Навісна переправа», ІІ місце в конкурсі «Розпалювання вогнища» здобули Букартик Максим і Бутковський Назар.

Це не збіг обставин і не випадковість, а  закономірність – результат  сумлінної праці вчителів, розвитку  фізичних можливостей учнів, високої майстерності та  стійкості.

Такі результати досягаються завдяки тому, що тренують школярів досвідчені тренери Кітчак Микола Іванович та Касарда Руслан Степанович, які мають високу фахову підготовку, беруть активну участь в туристичних змаганнях різного рівня, експедиціях та спортивних походах.

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо їм невичерпної наснаги і нових спортивних звершень!

Переглядів: 295 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz