MENU
Головна » 2018 » Листопад » 5 » Переймаємо інноваційний досвід
09:54
Переймаємо інноваційний досвід

   2 листопада 2018 року відбулося виїзне засідання творчої (динамічної) групи вчителів НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» в складі            Іванко Т.М. – заступника директора з навчально-виховної роботи, Шемелі М.А. – вчителя фізики та астрономії, Бучок О.С. – вчителя математики, Солонинки Г.З. – вчителя хімії та біології, Логін Г.В. – вчителя географії та економіки, Німко І.Ю. – вчителя основ здоров`я, Каплун О.В.- вчителя біології та хімії,

Бутрина В.С.- вчителя трудового навчання  у Козівську ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, тема якого: «Реалізація технології модульно-розвивального навчання в освітньому процесі».

       Учасників творчої групи на порозі школи зустріли педагоги та адміністрація. Екскурсію закладом  провели виконуюча обов’язки директора школи Івахів Марія Іванівна та заступник директора з виховної роботи Атаманчук Надія Любомирівна. Господарі поділилися здобутками у різноманітних проектах, зокрема у проекті Фонду Кличко, результатом  якого стало облаштування спортивного  майданчика.

        Гордість школи – спортивно-оздоровчий комплекс, що складається із тренажерного залу, 25-ти метрового плавального басейну та фінської сауни, у якому займаються учні не тільки цієї школи, але й навколишніх сіл Козівського району.

       Приємно вразила учасників групи творчість педагогічного та учнівського колективів щодо естетичного оформлення коридорів та класних кімнат.

        Зустріч продовжилася за круглим столом, під час якого педагоги Козівської школи поділилися досвідом реалізації модульно-розвивального навчання в освітньому процесі. Вчителі-предметники вказали на переваги та недоліки впровадження даної системи при вивченні окремих предметів.

        Цікавим завершенням заходу була екскурсія дендропарком «Лісова пісня», де учасники творчої групи мали змогу помилуватися рідкісними та червонокнижними рослинами, а також позайматися у тренажерному залі та поплавати у басейні.

      Ми щиро вдячні педагогічному колективу Козівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 за теплий прийом та дружню невимушену атмосферу. Переповнені позитивними враженнями, чекаємо на наступну зустріч у стінах нашої школи.

Переглядів: 294 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz