MENU
Головна » 2021 » Вересень » 1 » Новий навчальний рік на порозі
14:20
Новий навчальний рік на порозі

В останні дні серпня,  традиційно, вчителі збираються на засідання своїх професійних спільнот, аби обговорити поточні задачі, обмінятися найсвіжішою, найважливішою інформацією, виробити спільні позиції з ключових питань організації освітнього процесу.

Головні спеціалісти відділу освіти Загнибіда Н.М., Лазар Т.В., Семирко І.В., Шафран В.Б., Гуменюк О.Л. ознайомили педагогів з Положенням про професійні спільноти, розробленим та затвердженим відділом освіти, іншими нормативними документами, що регламентують роботу освітньої галузі.  Важливими пунктами в межах таких зустрічей є аналіз основних тенденцій в кожній освітній галузі та в окремо взятому навчальному предметі, а також прийняття до відома конструктивних ініціатив та пропозицій, що надходять від самих педагогів.

Гадаємо, що наша спільна діяльність на освітянській ниві цьогоріч буде не менш успішною, ніж у попередні періоди. Зважаючи на виклики останніх років, робитимемо усе можливе, щоб ніщо не стало на заваді виконанню важливих задач, поставлених перед учительством державою і суспільством.

Переглядів: 153 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz