MENU
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Нащадки козацької слави
11:55
Нащадки козацької слави

В рамках проведення тижня Українського козацтва у НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ" відбулося спортивно-інтелектуальне свято для молодших школярів "Нащадки козацької слави", під час якого Лозівський козацький кіш поповнився енергійними, вправними, кмітливими козачатами.

Вже стало доброю традицією скликати мале козацьке коло учнів початкових класів, під час якого відбувся прийом у козачата другокласників. У цей довгоочікуваний день усі учні початкової школи прийшли у вишиванках.

Захід відбувся у кращих козацьких традиціях – розпочався з молитви та колективного виконання державного гімну, під звуки козацького маршу на посвяту зайшли козачата. Вони співали пісень, танцювали, розважали гостей та козацьку старшину (Устим Бутрин, Владислав Каліщук, Денис Саланський).

Згодом почалися випробування для охочих поповнити ряди козачат: вони вміло відповідали на питання вікторини, перетягували линву, вправлялися у швидкості та вправності, показували, що знають, з яких інгридієнтів можна зварити борщ.

В урочистій обстановці діти склали присягу, після чого учні 2 класу стали козачатами куреня імені Богдана Хмельницького.

 

Підготували та провели свято вчитель початкових класів Килимів Людмила Зіновіївна, заступник директора з виховної роботи Процик Марія Петрівна, педагог-організатор Заполух Тетяна Михайлівна, вчитель музичного мистецтва Ягнійчук Світлана Петрівна.

Переглядів: 211 | Додав: zadorozhnaoleks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz