MENU
Головна » 2021 » Жовтень » 11 » Міжшкільна асоціація учнівського самоврядування (МАУС) «Світло ідей» обирала свого лідера і вправлялася в набутті ключових компетентностей
12:32
Міжшкільна асоціація учнівського самоврядування (МАУС) «Світло ідей» обирала свого лідера і вправлялася в набутті ключових компетентностей

   В нашій громаді підростає справді чудова когорта справжніх лідерів майбутнього. Сьогодні, 8 жовтня2021 року, усі присутні в конференц залі Будинку культури с.Байківці із задоволенням спостерігали за тим як  представники шкіл нашої громади відповідально  і креативно вирішували, хто очолить Міжшкільну асоціацію учнівського самоврядування «Світло ідей».

Всі представлені лідерські програми були живі та  цікаві. Очевидно, зробити вибір юним парламентарям було не дуже просто. Але вони  - визначились. В результаті таємного голосування переважною більшістю голосів - 9 з 18 -лідером Міжшкільної асоціації учнівського самоврядування «Світло ідей» стала учениця Байковецької гімназії Касарда Аліна, її заступницею – Осух Софія, представниця Ангелівської ЗОШ І-ІІІ ст. Тішимося  своєю молоддю і щиро віримо, що все у них буде «класно» і «круто»!!!

Друга частина зустрічі була не менш захоплюючою для нашої молоді. Дякуючи Байковецькій сільській раді, головному спеціалісту відділу економічного розвитку та інвестицій Василю Телепу, експертами Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Олегом Карим, Тарасом Рашкевичем і Томашем Чубарою (Польща) було проведено бізнес-гру «Селянська школа бізнесу».

У грі взяли активну участь усі присутні члени МАУС  Байковецької ТГ. Вониотримали навички та уміння інтегруватися у групи, вести переговори, встановлювати ділові контакти, здійснювати оцінку ризиків та мислити стратегічно. Гра стимулює учасників започатковувати нові бізнес-ініціативи.

За результатами бізнес-гри було визначено переможця – Руду Вікторію, ученицю 10 класу НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ». Усі отримали модель щодо ведення бізнесу, позитивні емоції та незабутні враження.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 128 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz