MENU
Головна » 2018 » Червень » 7 » Мандруємо Рівненщиною
11:21
Мандруємо Рівненщиною

   29 та 31  травня для учні 1-х та 2-х класів закладів освіти громади було організовано та проведено екскурсію у Рівненську область.

   Рівненський зоопарк —  унікальний куточок природи на околиці міста, один з наймолодших в Україні. Він починав створюватися в 1982 році. Сьогодні його територія сягає 13,5 гектара, де живе 176 видів представників світової фауни.

Дітей вразила різноманітність тварин: страуси, леви, верблюди, дикий бик Як, гриф, папуги Ара, мавпи, кенгуру, пелікани, леопард, рись, бабаки, лами, мандаринки та інші. Маленькі козенятка та ягнятка, а ще сурікати та білочки — все це хотілося потримати в руках. Побували  учні в екзотераріумі, де побачили змій, ящірок, кажанів, крокодилів, рідкісних риб та ін.


Невимовну радість викликали у дітей ігрові майданчики й дитячі атракціони, обладнані на території зоопарку.

    Продовжилась мандрівка знайомством з одним із семи чудес України у категорії замки - Дубенський замок князів Острозьких. Діти пройшлись територією наймогутнішої фортеці, овіяної легендами століть, оглянули військові каземати, підземелля, палац, загадали бажання на легендарній вежі ,,Беатка”, відвідали виставку кривих дзеркал.

Учні провели цікавий, змістовний день.

 Набралися сил, гарно відпочили і з незабутніми враженнями повернулися додому.

 

 

 

Переглядів: 313 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz