MENU
Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Козаки з колиски виростають знов!
11:53
Козаки з колиски виростають знов!

23 жовтня 2018 р. в спортивній залі НВК "Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. імені О. Г. Барвінського-ДНЗ" відбулося спортивно-інтелектуальне свято для школярів "Козацькі забави-2018", під час якого Шляхтинецьке козацьке товариство поповнилося козачатами.

Козацький кіш поповнився новобранцями, які не тільки вже вміють хвацько марширувати, але й показали себе вправними і спритними під час проведення «Козацьких забав».

До посвяти в козачата юні першокласники готувалися ще з вересня і чекали цього дня з великим нетерпінням, зокрема ознайомилися з цікавими сторінками історії козацького війська, їм вже відомі видатні гетьмани України.

Першокласники тепер твердо знають, що козаки-це вільні, безстрашні люди, борці за волю українського народу. Саме дійство пройшло у дусі козацьких забав.

Усі учні шляхтинецької школи співали, малювали, відповідали на питання з історії козацького війська, брали участь в спортивних та кулінарних змаганнях. А також змагалися у історичному конкурсі.

На завершення свята дали клятву дотримуватися заповідей предків, берегти здобуте у важкій боротьбі і стати справжніми патріотами своєї держави.

Це щорічний конкурс, але цього року він запам'ятався тим, що на ньому були присутніми дуже багато батьків, які вболівали за своїх маленьких козаків та козачок. Захід відбувся у кращих козацьких традиціях.


 

Підготували та провели свято вчитель початкових класів Бутрин Марія Степанівна, педагог-організатор Сташків Ірина Василівна, вчитель фізичного виховання Касарда Руслан Степанович. 

Переглядів: 216 | Додав: zadorozhnaoleks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz