MENU
Головна » 2018 » Грудень » 3 » Інноваційна діяльність школи в системі формування компетентної особистості
11:35
Інноваційна діяльність школи в системі формування компетентної особистості

         Гаслом педагогічної ради, яка відбулася  29 листопада 2019 року в НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ», стали слова відомого педагога Роберта Кіосакі: «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності. Кожен із нас приходить у життя із природженою здатністю жити щасливо і успішно. А ми повинні збагатити цю здатність знаннями і навичками, які б допомогли нам реалізувати її якомога ефективніше».

        До складу ініціативної групи по підготовці до педради, тема якої «Інноваційна діяльність школи в системі формування компетентної особистості»,  ввійшли заступник директора з навчально-виховної роботи Іванко Тетяна Мирославівна та педагоги вищої кваліфікаційної категорії, керівники методичних об’єднань, а саме: Гриньків Марія Михайлівна, Бучок Олена Сергіївна, Солонинка Галина Зеновіївна та Шемеля Михайло Андрійович.

        Робота у групах та різноманітні тренінгові вправи сприяли ефективній та комфортній роботі кожного педагога. Позитивна та доброзичлива атмосфера, яка панувала під час нетрадиційного проведення педагогічної ради, надихала всіх на творчість. В процесі засідання вчителі мали змогу отримати нову цікаву інформацію, вільно обмінюватися думками та власним досвідом.

        Дякуємо творчій групі за якісну підготовку, проведення педагогічної ради та здійснення її методичного забезпечення.

Переглядів: 271 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz