MENU
Головна » 2019 » Лютий » 14 » Інформаційно-комунікаційні технології – невіддільна складова освітнього процесу
13:59
Інформаційно-комунікаційні технології – невіддільна складова освітнього процесу

7-8 лютого 2019 року у м. Івано-Франківськ за участі понад 600 науковців, фахівців із ІКТ та освітян з усіх куточків України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку інформаційно-комунікаційних технологій в освіті».

  Від відділу освіти Байковецької сільської ради у  конференції приймали участь начальник відділу освіти Коршняк Віра Василівна, головний спеціаліст Шафран Володимир Богданович та завідувач методичним кабінетом Загнибіда Наталія Михайлівна.

 

Два дні учасники обговорювали питання використання засобів ІКТ у закладах освіти, в тому числі хмарних сервісів і сервісів web 2.0, електронних освітніх ігрових ресурсів, сучасних підручників в освітньому процесі.

Присутні на конференції познайомилися  з досвідом вивчення мови програмування Java, практикою використання платформи віртуалізації Docker, єдиного мережецентричного середовища для навчання, Microsoft Teams для персоналізованого навчання, конструювання радіоелектронних пристроїв автоматики та робототехніки на платформі Arduino тощо.
  Отримані нові знання, поза сумнівом, стануть поштовхом у використанні цифрових технологій у закладах освіти з метою підвищення її якості та модернізації.

Переглядів: 264 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz