MENU
Головна » 2018 » Квітень » 2 » ІІ ЕТАП ХІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНОЗНАВСТВА
15:20
ІІ ЕТАП ХІ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ З УКРАЇНОЗНАВСТВА

Ось уже 11 років поспіль Міністерство освіти і науки України спільно із Науково-дослідним інститутом українознавства, органами державної влади, місцевого самоврядування, представниками громадських організацій проводять Міжнародний конкурс з українознавства для учнів 8 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Метою Конкурсу є залучення учнівської молоді до наукових досліджень феноменів України та українства в сучасних соціокультурних процесах. Участь у Конкурсі сприяє кристалізації громадянсько-патріотичного самовизначення учнів на основі поваги до держави, історії, традицій, культури українського народу, пізнання України шляхом дослідницької роботи учнівської молоді.

Упродовж зимових місяців ученицею 9 класу НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ" для участі в ХІ Міжнародному конкурсі з українознавства була підготовлена наукова робота на тему «Функціонально-семантичні особливості тропів та стилістичних фігур у прозових творах Володимира Даниленка».

Керівником дослідження стала Баб'як Дарія Степанівна, учитель української мови, літератури опорної школи. Дослідження було прорецензоване організаторами конкурсу і серед робіт, підготованих школярами Тернопілля, для ІІ етапу конкурсу відібрали всього 3. Серед них була і розвідка нашої учениці.

29 березня – 31 березня 2018 року у м. Київ відбувся ІІ етап ХІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8 – 11 класів. Гриньків Тетяна гідно представила Байковецьку громаду. Учні кожного класу виконували тестові завдання з українознавства, писали контрольну роботу з цієї дисципліни та презентували своє наукове дослідження. За результатами конкурсу Тетяна Гриньків посіла І місце серед дев’ятикласників України. Для учасників конкурсу організовано змістовні та цікаві екскурсії столицею України.

 

 

Вітаємо ученицю 9 класу НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ" Гриньків Тетяну, її батьків та наставників. Зичимо здоров’я, миру, добра, натхнення та нових звершень.

Переглядів: 547 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz