MENU
Головна » 2019 » Травень » 2 » Готуємось до проведення державної підсумкової атестації з математики
11:27
Готуємось до проведення державної підсумкової атестації з математики

24 квітня 2019 року на базі НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ступенів ім. О.Г.Барвінського - ДНЗ» проведено інструктивно-методичну нараду вчителів математики Байковецької ОТГ на тему «Опрацювання методичних рекомендацій щодо організації закінчення навчального року. Особливості проведення ДПА з математики у 2018/2019 н.р.»

         Методист з навчальних дисциплін Носко О.О. ознайомив учасників наради з нормативними документами щодо проведення державної підсумкової атестації у 9 класах закладів загальної середньої освіти, орієнтовними вимогами до змісту атестаційних завдань, критеріями оцінювання атестаційних робіт.

         Вчителі математики Бучок О.С., Данкевич О.І., Ільків Г.Р., Фок І.Я., Юрчак М.М., Прус Б.М. поділилися досвідом складання завдань для проведення атестації, обґрунтували кількість балів для кожного із запропонованих завдань з урахуванням загальних критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів та системи переведення балів в оцінки за 12-бальною системою оцінювання.

         Учасники  наради ознайомилися з досвідом роботи вчителів Заліщицького району щодо реалізації компетентнісного підходу до навчання на уроках математики.

Переглядів: 244 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz