MENU
Головна » 2016 » Грудень » 28 » Формування свідомого ставлення до здорового способу життя
10:24
Формування свідомого ставлення до здорового способу життя

30 листопада 2016 року на базі Стегниківської ЗОШ І-ІІ ст, відбулося методичне об’єднання педагогів-організаторів на тему: «Формування свідомого ставлення до здорового способу життя»

     Учасниками методоб’єднання були педагоги-організатори: Байковецької ЗОШ І-ІІ ст., Шляхтинецької ЗОШ І-ІІ ст. ім. О.Г. Барвінського, Стегниківської ЗОШ І-ІІ ст, педагог-організатор та заступник директора з виховної роботи НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ» , головний спеціаліст відділу освіти Байковецької сільської ради з питань виховної роботи Паращук О.Л.

Під час засідання присутні обговорили актуальні методи виховання та формування у дітей здорового способу життя дітей у школі, шляхи реалізації проблеми здоров’язбереження дітей.

 Також педагоги мали змогу, бути учасниками конкурсу «ЗНАТИ СЬОГОДНІ, ЩОБ ЖИТИ ЗАВТРА», який підготувала і провела педагог-організатор Стегниківської ЗОШ І-ІІ ступенів Клачко Наталія Богданівна, метою якого було: узагальнити знання учнів про здоров’я, формувати бажання вести здоровий спосіб життя, поглибити знання учнів про шкідливі звички та їх вплив на здоров’я, виховувати почуття відповідальності за збереження свого здоров’я; підвести до самостійного висновку про те, що тільки сама людина формує свій здоровий (або нездоровий) спосіб життя; спонукати учнів до міркування про стан свого здоров'я.

 Під час проведення таких заходів у учнів формується ставлення до власного здоров’я як до найвищої соціальної цінності.

Переглядів: 425 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz