MENU
Головна » 2017 » Жовтень » 3 » День працівників освіти 2017
14:36
День працівників освіти 2017

2 жовтня 2017 року в Будинку культури с. Лозова відбулося зібрання працівників навчальних закладів громади, приурочене Дню працівників освіти. Щирими й теплими були слова привітання для педагогів від сільського голови Анатолія Романовича Кулика, начальника відділу освіти Віри Василівни Коршняк, голови профспілки працівників освіти Тернопільського району Ігоря Станіславовича Ракочого.

За творчу працю, високу професійну майстерність, вагомі успіхи у педагогічній діяльності та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти грамотами було нагороджено кращих учителів громади. Нагороди вручено за підготовку призерів Всеукраїнських та обласних етапів конкурсів та олімпіад, за організацію методичної роботи, за результативну діяльність педагогічних колективів в освітніх проектах, за вагомі професійні та спортивні досягнення, а також за виховну роботу.

Після нагородження для педагогів громади артисти філармонії подарували незабутню концертну програму з музикою, піснями, танцями та жартами: запальні танцювальні номери показали учасники академічного ансамблю народного танцю «Надзбручанка», ліричними піснями потішили солісти філармонії Андрій Оленин та Надія Татарчук, лунали мелодії у виконанні академічного ансамблю народної музики "Візерунок".

Від щирого серця вітаємо освітян краю, бажаємо здоров’я, нових ідей, сили, натхнення і терпіння, щоб втілити їх у життя, підтримки колективу та близьких людей у всіх починаннях, Божого благословення!

 

Переглядів: 299 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz