MENU
Головна » 2018 » Березень » 16 » День математики
12:10
День математики

15 березня у НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відбувся День математики, який підготували учителі математики Бучок О. С., Іванко Т. М. та Шемеля М. А. разом із учнями. До школив гості завітало веселе Кенгурятко (роль якого виконала учениця 9 класу Алексеєв Андріана) – символ міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». Поважний гість запросив усіх шанувальників цариці наук у цікавуподорож на всюдиході до чарівноїкраїни – Математики. Учасники святамандрували нескінченними просторами цього краю, знайомились з можливостями та секретами, ресурсами та багатством Математики та демонстрували свої знання з предмета.

Розпочався День математики із вікторини, яку провів гість-Кенгуру. Учням пропонувалися цікаві логічні задачі, за правильне розв’язання якихКенгуру нагороджував учасників призами –повітряними кульками. Учні та вчителідали інтерв’ю, під час якого вони розповіли про своє ставлення до математики та поділились цікавими історіями, які трапились із ними на урокахз цього предмета.

Урочисте відкриття свята відбулось в актовій залі навчально-виховного комплексу. У гості до школярів завітав Незнайко (шестикласник Маличок Максим), який стверджував, що математика у житті зовсім не потрібна. Кенгуру взяв на себе завдання переконати Незнайка, що математика потрібна усюди та в кожній професії. У цьому звірятку допомогли дев’ятикласники: ландшафтний дизайнер (Чорна Катерина), приватний підприємець (Саланський Денис), маляр (Супрун Діана), педіатр (БіляникМарія) та кухар (Миц Аліна). Представники різних галузей людської діяльності просили допомоги в учнів – з допомогою нехитрих математичних операцій розв’язати їхні професійні проблеми. За допомогу школярі отримали солодкі гостинці.

Завершилося свято написанням конкурсних завдань Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру». День був веселим та цікавим і запам’ятався учасникам дійства.

Переглядів: 264 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz