MENU
Головна » 2019 » Листопад » 4 » Cемінар-практикум для педагогів-організаторів
15:59
Cемінар-практикум для педагогів-організаторів

29 жовтня на базі Соборненської ЗОШ I-II ст. ім. В. Гарматія відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів освітніх закладів громади на тему «Виховання загальнолюдських цінностей шляхом реалізації проєктів інноваційних виховних технологій. Роль блогу в роботі педагога-організатора». 

Головний спеціаліст відділу освіти Світлана Середня відзначила, що роль блогу у діяльності сучасного педагога - організатора є актуальною. Вона зосередила увагу на різновидності блогів, різноманітності соціальних мереж щодо розміщення блогу та технічних моментах публікацій.

Педагог–організатор Соборненської ЗОШ I-II ст. ім. В. Гарматія Оксана Волошин звернула увагу на особистий блог педагога- організатора та поділилась із присутніми досвідом роботи щодо світлин діяльності та виховання загальнолюдських цінностей. Вона представила відеопрезентацію про проєкти із шкільного життя. 

Освітяни обмінялись досвідом щодо практичного відтворення своїх блогів і домовились про подальше їх використання з метою виховання загальнолюдських цінностей.

Переглядів: 204 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz