MENU
Головна » 2022 » Лютий » 14 » Благодійна Стрітенська свічка
16:46
Благодійна Стрітенська свічка

 З ініціативи Міжшкільної асоціації учнівського самоврядування в пятницю, 11 лютого, в онлайн режимі відбулася надзвичайно цікава і важлива подія. Учні закладів освіти нашої громади долучилися до благодійної акції «Стрітенська свічка для воїна – своїми руками». Майстер-клас для всіх присутніх провела педагог-організатор Байковецької гімназії Гуменна З.Р. 

На початку заходу до всіх присутніх звернувся з напутнім словом парох села Байківці о.Віталій Дзюба. Він нагадав дітям про суть свята Стрітення Господнього та значення свічки, яка є символом Божественного світла, світла істини і любові. От тому так приємно, що свої свічечки з натуральної вощини діти робили з любов’ю і натхненням. Ці, готові, зроблені руками дітей джерела світла і тепла, що пахнуть медом та рідною домівкою, попрямують до наших воїнів на Схід. 

Стрітенська свічка, або як її ще називають «громовиця», -  це оберіг, який захищає того, хто її запалює для молитви, від будь-якого зла. Сподіваємося, що так і буде… Нехай береже їх Бог!

Переглядів: 189 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz