MENU
Головна » 2018 » Березень » 30 » Без свят не буває дитинства!
11:56
Без свят не буває дитинства!

Дитяче свято - важлива частина життя дитини, це радісна подія, що дозволяє розслабитися, здригнутися, забутися, а часом і просто відпочити від буднів. І вже майже афоризмом стали слова: «Без свят не буває дитинства!». Свята духовно збагачують дитину, розширюють його знання про навколишній світ, допомагають відновлювати старі й добрі традиції, об'єднують і спонукають до творчості. 

Саме такі емоційні, душевні, насичені дитячі «Весняні ранки» відбувалися у дитячому ясла – садку с. Байківці, прикрашенні щирими емоціями батьків та діток. Свято в яке вихователі садочку вклали свою душу та любов до діток. 

В середній дошкільній групі свято підготувала вихователь П’єх Ольга Федорівна. 

У старшій дошкільній групі родинне весняне свято підготувала вихователь Воробець Христина Василівна.

Свято з давніх часів є елементом культури. Воно було значущою подією суспільства і кожного індивіда як унікальна форма емоційно – символічного висловлювання їх ціннісно – нормативних установок. Свято належить до тих типів систем, організація яких передбачає творчу і емоційно – оціночну участь людини. Це особливий вид ігрової діяльності, з якого він висловлює своє емоційне – естетичне ставлення до найвагоміших громадських цінностей, творчо об?єктувавши цей показник в символічних атрибутах і формах поведінки. 

Свято розкриває широкі можливості розвитку дитини дошкільного віку.

 Свято дозволяє розширити кругозір, сформувати погляди й норми дитини, розвинути його здібності. У різноманітних видах діяльності виявляються нахили, формуються певні вміння і навички.

Переглядів: 309 | Додав: volodimir_bogdanovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz