MENU
Головна » 2019 » Лютий » 13

До уваги студентів Байковецької громади Тернопільської області, що навчаються у вищих навчальних закладах України, очної та заочної, контартктної та бюджетної форми навчання.

Запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі, переможець якого отримає грант (стипендію) на сплату одного року навчання в українському вищому навчальному закладі.
Оплачується навчання як в державних, так і в комерційних вищих навчальних закладах, для студентів очної та заочної форми начання, для контактників та бюджетників*.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Загальна сума призового фонду (гранти на навчання та заохочувальні призи) складає понад 50 000 гривень.

Для участі студентам необхідно зареєструватися на сторінці проекту грантодавців з обраною темою та підготувати відповідну роботу:

Переглядів: 264 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 13.02.2019 | Коментарі (0)

10 лютого 2019 року в селі Підгороднє Тернопільського району відбулися відкриті змагання райради ФСТ «Колос» з лижних перегонів в різних вікових групах.

        Участь у змаганнях взяли юні вихованці вчителя фізичної культури Дубовецької філії НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» Могильського Зіновія Пилиповича, які змогли позмагатися зі своїми однолітками, перевірити свою майстерність.

       У своїх вікових групах переможцями стали серед хлопців: Стадницький Артем (І місце), Сеник Денис (ІІ місце), Волошин Андрій (ІІІ місце), серед дівчат: Домбровська Софія (ІІ місце), Смакула Анжела (ІІІ міс ... Читати далі »

Переглядів: 318 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 13.02.2019 | Коментарі (0)

uCoz