MENU
Головна » 2018 » Грудень » 19

В рамках плану роботи методичного об’єднання вихователів дошкільних відділень на початку грудня у дошкільному відділенні Байковецької загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів вихователем Шулик Оксаною Ярославівною було проведено відкрите заняття з експериментально-дослідницької діяльності на тему: «Вода, сніг, лід та досліди з ними».

Метою заняття було розвивати інтерес дітей до зимової природи, концентрувати на ній увагу, елементарно аналізувати, впізнавати знайоме (сніг, сніжинки та їхні властивості), відкривати невідоме(лід та його утворення); розвивати фантазію, уяву; формувати ціннісне ставлення до природи; виховувати спостережливість, здатність до пошуково-дослідницької діяльності, еколого-дослідницьку поведінку.

... Читати далі »

Переглядів: 244 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 19.12.2018 | Коментарі (0)

Волейбол – гра, яка розвиває координацію, швидкість, спритність, допомагає формувати характер і психологічну стійкість.  

             В рамках ХХІІІ Спортивних ігор школярів Тернопільського району  18 грудня 2018 року на базі НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім. О.Г.Барвінського-ДНЗ» відбулися фінальні районні змагання з волейболу серед дівчат шкіл І-ІІ ступенів.

       Юні вихованки вчителя вищої кваліфікаційної категорії Касарди Руслана Степановича традиційно продемонстрували змістовну гру і впевнено з однаковим рахунком 2:0 перемогли своїх суперників із Плотичі, Дичкова та Скоморох.

        Чемпіонами району стали  Мисенко Мар’яна, Кулініч Ілона, Бер ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 19.12.2018 | Коментарі (0)

uCoz