MENU
Головна » 2018 » Грудень » 07

Всеукраїнський  конкурс «Учитель року» – це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

      Участь у конкурсі – це ще одна можливість випробувати себе, шанс навчитися новому, зустрітися  з колегами та обмінятися досвідом, що  допомагає генерувати нові ідеї і надихає до професійного розвитку. Конкурс професійної майстерності – це один з етапів  вияву професійного росту вчителя.

      05-06 грудня 2018 року проходив І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» в номінаціях  «Г ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 07.12.2018 | Коментарі (0)

06 грудня 2018 року у НВК "Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім. О.Г. Барвінського - ДНЗ" відбувся конкурс "Замість ялинки - зимовий букет". Виставка-конкурс спрямована на становлення народно-традиційної культури, здійснення екологічного виховання школярів, формування в юних громадян почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування й оздоровлення довкілля.

Метою та завдання виставки були:

- розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді;

- формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно-прикладного мистецтва, які символізують та відображають регіональні традиції в народній творчості;

- відродження традиції у виготовленні народної іграшки, дідухів, різдвяної атрибутики ... Читати далі »

Переглядів: 222 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 07.12.2018 | Коментарі (0)

uCoz