MENU
Головна » 2018 » Листопад » 02

30 жовтня на базі НВК "Щляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст.імені О. Г. Барвінського- ДНЗ" відбувся семінар-практикум для вчителів-словесників "Вправи LearningApps: технології створення та методика застосування в освітньому процесі". Педагоги створювали завдання з української мови та літератури, розміщували їх на власних блогах та обговорювали доцільність використання завдань такого типу на уроках та в процесі позакласної роботи з предмета, під час підготовки до ЗНО. Методист з навчальних дисциплін Задорожна О.М. наголосила на важливості коректної постановки завдань для учнів, звернула увагу на потребу відстеження нормативності навчального матеріалу, на врахування відповідності навчального матеріалу віковим особливостям та інтересам школярів, а також продемонструвала електронні ресурси (словники і довідники), які стануть в нагоді вчителям для створення вправ. Також методист закликала популяризувати власні розробки у фахових періодичних виданнях та на педагогічних сайтах. Зах ... Читати далі »

Переглядів: 244 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 02.11.2018 | Коментарі (0)

         01 листопада 2018 року на базі НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»   відбувся семінар вчителів математики та фізики Байковецької ОТГ на тему «Самостійна робота учнів на уроках та в позаурочний час і шляхи її удосконалення».

       Метою семінару було: розгляд факторів, необхідних для виявлення творчих сил дитини, формування в учнів самостійного мислення, підготовки школярів до самостійної творчості, безперервної освіти й самоосвіти,  усвідомлення ними необхідності поповнювати свої знання і вміння з математики, фізики та астрономії.

 

Методист з навчальних дисциплін Носко О.О. наголосив на необхідності розвитку творчого потенціалу кожної дитини, її індивідуальних здібностей, концентрації зу ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 02.11.2018 | Коментарі (0)

uCoz