MENU
Головна » 2018 » Листопад » 01

01.11.2018 р. на базі комунального закладу навчально-виховного комплексу «Лозівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» проведено засідання творчої групи учителів освітньої галузі «Природознавство» на тему «Застосування елементів STEM-освіти на уроках освітньої галузі «Природознавство». Завідувач методичним кабінетом  Загнибіда Н.М. наголосила, що концепція модернізації освіти, яка будується на основі «Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти»,  орієнтована на реалізацію компетентнісного підходу в освіті, формуванні ключових компетентностей, одним із напрямків інноваційного розвитку освітньої галузі «Природознавство» є впровадження STEM навчання в освітній процес. Загнибіда Н.М.  ознайомила п ... Читати далі »

Переглядів: 229 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 01.11.2018 | Коментарі (0)

31 жовтня 2018 року учні 9-11 класів НВК "Лозівська ЗОШ І -ІІІ ст.- ДНЗ" Крет Віталій, Миц Наталія, Палчинська Лілія, Бучок Юлія, Алексеєв Андріана, Гриньків Тетяна, Чорна Катерина, Миц Аліна, Каліщук Влад, Крет Юлія, Логін Катерина разом заступником директора з виховної роботи Процик М.П, педагогом організатором Заполух Т.М., класним керівником 11 класу Ягнійчук С.П. мали унікальну можливість взяти участь у "Осінньому марафоні", який організували і провели викладачі та студенти факультету фінансів ТНЕУ. У ході проведення заходу учні та вчителі відвідали святковий ярмарок, переглянули проморолики факультету та виступ студентів, дізналися про умови вступу до університету, ознайомились з кафедрами факультету фінансів, відвідали лаундж-зону ФФ, поспілкувались з студентською молоддю та поринули у незабутню атмосферу студентського життя. Щиро вдячні викладачам та студентам факультету фінансів за пізнавальну інформацію, щирість, доброзичливість!

... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 01.11.2018 | Коментарі (0)

30 жовтня 2018 року на базі НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" відбулося засідання МО класних керівників на тему "Превентивне виховання і інноваційні підходи". Розпочали круглий стіл з вступного слова керівника МО Логін Г.В. Класні керівники Солонинка Г.З., Ільків Г.Р. презентували свій власний досвід з даної теми. Присутнім були запропоновані на обговорення ситуації, що стосувались взаємодії у системі "вчитель-учень", "вчитель- учень- родина". Заступник директора з виховної роботи, практичний психолог НВК Процик М.П. у своєму виступі наголосила на особливостях взаємодії школи та сім'ї у вихованні особистості школяра, розповіла про негативне явище суспільства "булінг". Учасники МО переглянули відеоролики для учнів та батьків " Як запобігти проявам "булінгу"". У аудиторії панувала доброзичлива, по сімейному затишна атмосфера. Щиро дякуємо усім класним керівникам за співпрацю!

... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 01.11.2018 | Коментарі (0)

uCoz