MENU
Головна » 2018 » Березень » 13

На початку березня українці всього світу вшановують пам’ять великого сина нашого народу Тараса Григоровича Шевченка. Традицію підтримали і педагоги-словесники нашої громади. З метою відзначення дня народження, вшанування пам’яті, видатного поета та художника, патріота України, формування культури мовлення через красу і багатство Шевченкового слова, виховання поваги і любові до світлого образу Кобзаря, до рідного краю7 березня у НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відбувся спільний захід – літературно-музична композиція «Нас єднає Шевченкове слово», який підготували учителі української мови і літератури закладів освіти Байковецької сільської ради.

Учні виразно декламували вірші та поеми Кобзаря, інсценізували фрагменти його біографії, виконували пісні на слова Шевченка, демонстрували хореог ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 13.03.2018 | Коментарі (0)

Як відомо, шахи – найкраща і найбільш поширена в Європі та світі інтелектуальна гра, покликана розвивати в першу чергу розумові здібності гравців.

      13 березня 2018 року в приміщенні шахового клубу «Гамбіт» м. Тернополя проведено спортивні змагання з шахів  «Біла тура» серед школярів Тернопільського району.

       У цікавій та захоплюючій боротьбі переможцями  змагань вчетверте поспіль стали шахісти  Байковецької ЗОШ І-ІІ ст.  «Срібло» завоювали учні Білецької ЗОШ І-ІІ ст., на третій позиції – НВК «Грабовецька ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ».

        Наші юні шахісти під керівництвом свого тренера, вчителя вищої кваліфікаційної к ... Читати далі »

Переглядів: 251 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 13.03.2018 | Коментарі (0)

uCoz