MENU
Головна » 2018 » Лютий » 15

Відповідно до плану роботи міжшкільного методичного об’єднання вчителів математики, фізики і астрономії вчителі фізики Байковецької об’єднаної територіальної громади взяли участь у фестивалі фізичних ідей «ФІЗИКА FEST 2018», який проведено 14 лютого 2018 року  в Центрі науки   м. Тернополя.

Цей методичний захід є продовженням щорічних «Днів вчителя фізики», започаткованих вчителем-методистом НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ»  М.А.Шемелею.

З унікальними науковими установками, експонатами музею інформаційних технологій,  наповненням наукових стендів учасників семінару ознайомив технічний директор Центру науки Роман Олександрович Перунов, який  запросив всіх присутніх активніше використовувати навчально-матеріальну ... Читати далі »

Переглядів: 219 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 15.02.2018 | Коментарі (0)

13 лютого 2018 року на базі Дубовецької філії НВК «Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відбулося методоб’єднання учителів-філологів на тему «Міжпредметні зв’язки на уроках словесності». Довгопола С. М. Та Бай З. А. поділилися досвідом інтегрування матеріалу різних галузей на заняттях з української мови і літератури, зарубіжної літератури, під час підготовки виховних заходів з цих предметів.

Важливим питанням, що стояло на порядку денному зустрічі, був вибір підручників, за якими п’ятикласники вивчатимуть дисципліни освітньої галузі «Філологія» у 2018/2019 навчальному році. Присутні обговорили переваги і недоліки проектів підручників з української мови, української літератури, зарубіжної літератури для 5 класу і колегіально обрали підручники, з якими працюватимуть наступного року.

... Читати далі »

Переглядів: 236 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 15.02.2018 | Коментарі (0)

uCoz