MENU
Головна » 2018 » Січень » 24

16-17 січня учні закладів освіти громади їздили у м. Тернопіль, щоб побачити найбільшу шопку в Україні, яка знаходиться у церкві св. Петра, що на вул. Володимира Великого. Шопка виконана у формі діорамної конструкції, в центрі якої фігурки Йосифа, Марії та Дитятка-Ісуса. Макети будинків і храмів, панорамний пейзаж гірського селища, фігурки ангелів, людей і тварин, живі та штучні рослини. У шопці чимало рухомих конструкцій: дзвонить у дзвін св. Франциск, почергово виходять із імпровізованого храму св. Володимир, рівноап. княгиня Ольга, митрополити Йосиф Сліпий та Андрей Шептицький, ченці-францискани, ангели рухають крилами, грають на музичних інструментах, царі та пастушки припадають до дитятка-Ісуса, віл та ослик в покорі хитають головами, гірськими дорогами їздить потяг, плавають кораблі. Цьогоріч з'явилися і нові персонажі: пекарі, які місять тісто та палять в печі, коваль, що вдаряє молотом по ковадлу, кравець, котрий шиє на машинці, а також ковчег Ноя, з якого виходять ... Читати далі »

Переглядів: 252 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)

"Добра і з милосердним серцем людина
- це одна із лісових квіток, 
посіяних Богом по світу"
Джовані Мартінетті.

Сьогодні перед педагогами освітнього процесу стоїть нелегке завдання: як навчити дітей бути добрими, людяними у нашому бурхливому світі, де часто нав’язуються принципи споживання й антиморалі, як виховати їх справжніми людьми. Кожен навчальний заклад шукає свої шляхи вирішення цього нелегкого завдання. Вчителі, учні та батьки НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" переконані, що залучення дітей та учнівської молоді до благодійної діяльності є найдієвішим елементом виховної роботи, який особливо необхідний нашим дітям у сучасному суспільстві.
29 грудня в рамках проведення акції "Подаруй краплику доброти дитині - сироті", заступником директора з виховної роботи Процик М.П., педагогом - організатором Заполух Т.М. та лідерами учнівського самоврядування було організовано поїздку учнів НВК в Тернопільський обла ... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)

uCoz