MENU
Головна » 2017 » Грудень » 12

Волейбол – гра, яка гармонійно розвиває фізичні якості,  швидкісне мислення, почуття колективізму.  

             Навчальні заклади Байковецької ОТГ завжди славилися своїми волейболістами, які неодноразово піднімалися на п’єдестал пошани різноманітних змагань.

            В рамках ХХІІ Спортивних ігор школярів Тернопільського району  12 грудня 2017 року на базі НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім. О.Г.Барвінського-ДНЗ» відбулися фінальні районні змагання з волейболу серед дівчат шкіл І-ІІ ступенів.

      В турнірі взяли участь юні волейболістки НВК «Дичківська ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ», Плотицької ЗОШ І-ІІ ст., Скоморохівської ЗОШ І-ІІ ст. та представники нашої громади – команди Байковецької ЗОШ І-ІІ ст. і НВК «Шляхтинецька ЗОШ І-ІІ ст. ім. О. ... Читати далі »

Переглядів: 294 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

У НВК "Лозівська ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ"  вчителем інформатики Черкас Максимом Олеговичем  проведено Годину Коду. Це є глобальний захід, який залучає десятки мільйонів учнів у більш, як 180 країнах світу. Кожен може організувати заходи в рамках Години Коду. Одно-годинний курс доступний більш, як 45 мовами. Без попередніх вимог. Для всіх віком від 4 до 104. Учні мали можливість вивчати інформатику в нестандартній формі, адже вона допомагає розвивати навички розв’язання задач, логічне та творче мислення. Усі учасники Години Коду були нагороджені сертифікатами.

... Читати далі »

Переглядів: 284 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

uCoz