MENU
Головна » 2017 » Жовтень » 03

2 жовтня 2017 року в Будинку культури с. Лозова відбулося зібрання працівників навчальних закладів громади, приурочене Дню працівників освіти. Щирими й теплими були слова привітання для педагогів від сільського голови Анатолія Романовича Кулика, начальника відділу освіти Віри Василівни Коршняк, голови профспілки працівників освіти Тернопільського району Ігоря Станіславовича Ракочого.

За творчу працю, високу професійну майстерність, вагомі успіхи у педагогічній діяльності та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти грамотами було нагороджено кращих учителів громади. Нагороди вручено за підготовку призерів Всеукраїнських та обласних етапів конкурсів та олімпіад, за організацію методичної роботи, за результативну діяльність педагогічних колективів в освітніх проектах, за вагомі професійні та ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 03.10.2017 | Коментарі (0)

30 вересня, напередодні Дня працівників освіти, у Марійському духовному центрі, що в с. Зарваниця Теребовлянського району, відбулася Всеукраїнська проща освітян, приурочена 150-річчю коронації Зарваницької чудотворної ікони Пресвятої Богородиці та 125-літтю з дня народження Патріарха Йосипа Сліпого. До молитви долучилися й освітяни Байковецької громади. Дорогою до Зарваниці педагоги разом молилися до Богородиці на вервиці, у Марійському духовному центрі мали можливість посповідатися та приступити до святого причастя.  Божественну літургію очолив владика Теодор Мартинюк, єпископ-помічник Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ. Під час проповіді він наголосив: «Сьогодні у Божественній Літургії ми молилися за всіх освітян. Господь дарував покликання педагогам, вчителям – вчителям мудрості, надії, віри і любові. Ось це є найвище покликання вчителя і найстарша у світі професія. Ми молимося, щоб Господь молитвами Пресвятої Богородиці збагатив чес ... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: volodimir_bogdanovich | Дата: 03.10.2017 | Коментарі (0)

uCoz